Zašto Promedia

Opremljeni smo znanjem i tehnologijom da doprinesemo povećanju kvaliteta vaše samolepljive etikete.
Individualni prilaz svakom korisničkom zahtevu. 
Od najčešće rečenice „možemo sve" pa do stvarne realizacije, često ima mnogo razlike. Mi se trudimo da tako ne bude kod nas. Sve su to „etikete", ali ima velike razlike između izrade vinske samolepljive etikete i etikete za flaširanu vodu. Tehnološki zahtevaju različite tehnike štampe, pripreme, različite vrste boja...
Svaki korisnik ima svoje specifične zahteve, koje diktiraju uslovi čuvanja i korišćenja njegovih proizvoda. U kombinaciji izbora adekvatnog materijala, štampe i zaštite doći ćemo do najboljeg rešenja, a tu smo na našem terenu.
Industrijski kvalitet
Flexo, Letterprres i Sito su tehnike štampe koje kombinujemo u zavisnosti od potreba naših korisnika.
Zlatotisak, blindruk, laminacija, numeracije, bubreći lakovi, perforiranje i izbijanje dela etikete, samo su neke od dorada koje se mogu uraditi na samolepljivoj etiketi i u industrijskom kvalitetu, što znači kontinuitet kvaliteta na svakoj etiketi.
Tehnička podrška
Nemoguće bi bilo navesti sve mogućnosti i kombinacije materijala i štampe, zato tražite tehničku podršku, rado ćemo odgovoriti na vaš zahtev.

GALERIJA

O nama

Promedia je štamparija iz Beograda osnovana 1990. godine. Osnivači Promedie su Jovanka Petrović i Dragan Milovanović. Osnovna delatnost Promedie je štampa samolepljivih etiketa u rolni za automatsko i ručno apliciranje. Uska specijalnost nam pomaže da se fokusiramo na kvalitet proizvoda i pružimo tehničku podršku našim kupcima.
Proizvodnja
U 1000m2 smeštena je proizvodnja. Raspolažemo kompletnom opremom potrebnom u izradi samolepljivih etiketa, od filmovanja i izrade polimera do pakovanja gotove robe. To nam omogućava brzinu izrade i fleksibilnost koja je potrebna da realizujemo vaše zahteve.
Proizvodi
Izrađujemo sve vrste samolepljivih etiketa. Pored standardnih etiketa specijalizovani smo za izradu etiketa sa specifičnim zahtevima (etikete koje zahtevaju posebne dorade i efekte).
Zaposleni
Promedia je sebi postavila visoke standarde. Isto to tražimo i od svojih zaposlenih. Specifičnost proizvodnje diktira visoko obučene i stručne radnike u svim segmentima proizvodnje.